Nyheder

Indspillet Nutstar feat. Katrine , to fede nummere der helt sikker kommer i æteren .

Indsendt ” Rundstrøm Vs Straaberg ” Forvent intet og De små ting , til P3 karierrekanonen så klik ind og lyt med og smid gerne en kommentar .

Mixet og Mastring på projekt ” Rundstrøm Vs Straaberg ”

Mastring af “Nothing last forever ” med Susanne Erbs , som kan  høres og følges på P3 Karrierekanonen .

Arbejder på Rundstrøm Vs Straaberg projektet sammen med Emil Rundstrøm

Har været på ProTools 10 seminar for V.I.P. sammen med min læremesterinde Soomi Lunau .

Wauuu ” Over you ” med Susanne Erbs har været en tur oppe på P3 redaktionen .

Har brugt tiden på nogle Masterings opgaver .

Arbejder på et nummer sammen med Emil Rundstrøm.

Lydenfrasyden.dk har været med i et projekt med Susanne Erbs og nummeret der hedder ” Over you ” som kan ses og likes på Youtube.com

Lydenfrasyden.dk er blevet færdig med Når verden snurre rundt med Sashh som kun ses på youtube.com

 

Den Århusianske Rapper BOWL har bokket tid i det nye år så det bliver spændende .

Så er de første nummere færdige med Sashh , det hele udkommer omkring forår .Sashh har også været en tur i Frankrig hvor han har indsunget et fedt nummer , der er noget at glæde sig til .

 

Den sønderjyske Rapper Sashh indspiller hos Lydenfrasyden.dk om 14 dage , han laver noget super fedt rap på Dansk , med en meget sigende tekst og et fedt Beat . Tjek ham ud på youtube . Det bliver et fedt projekt og er sikker på at vi kommer til at høre meget mere til ham i fremtiden . Sashh regner med at have et helt album færdigt til næste år . Ud over det kan nævnes at han har optrådt på bla. Kløften festival mm.

 

Lige nu mixer Lydenfrasyden.dk for E’Tonysae . Der har indspillet 3 numre som skal bruges til en EP . Der vil komme mp3 op så det er muligt at følge med i mixning .

 

Der er lige booket til til indspilning med Århusiansk Rapper et fedt projekt som starter sidst på året .

Nu er mixning godt igang for hardrockband , fra herning det bliver spændende at se hvoorlangt de kan nå , har en god fornemmelse .

Så er der kommet en indspilning med et rock/pop band der skal indspille hos Lyden fra syden , og efter følgende have lavet mix og master . Indspilningerne starter i August/September .

Nu starter mixning fra et nyt band som skal bruge de til en EP , med tiden vil mixene komme op at ligge under upload .

Så er nummerene sendt til upload og nu mangler der kun tilbagemelding fra Hamburger Sally , så kan Mastering komme i gang .

Lige nu er Lydenfrasyden igang med at mixe 7 nummer for Hamburger Sally , vi har indspillet i Bat Cave Studio i Toftlund og er nu igang med at mixe i eget studio .

Lydenfrasyden har lige opgraderet til 18 spor .

Lydenfrasyden har investeret i Genelec 1030a

Lige nu ligger der to projekter at venter på mixning , det ene er upcoming hardrock band og det andet er ligeledes et hardrock band .

Der er lukket for kommentarer.